Bjorn Mallmann

Diensten

Verbouwing

Verbouwing

Een huis verbouwen is vaak een grote klus, die u slechts een of enkele malen in uw leven laat uitvoeren. U moet veel keuzes maken, vaak al voor de start van de verbouwing. Bij een verbouwing is vaak een stukadoor nodig. Wij kunnen u adviseren over alle mogelijke wand- en plafondoplossingen die het beste aansluiten bij uw woonwensen.

Omdat het uw woning betreft wilt u ook graag een stukadoor die een beetje rekening houdt met uw woonomgeving. Wij hebben daar oog voor. We banjeren niet door het huis, maar werken netjes en laten de boel schoon achter.

Renovatie

Renovatie

Toe aan een volledige make-over van uw inrichting? Wij komen langs om de staat van uw wanden en plafonds op te nemen, inventariseert wat nodig is voor herstel en voorbehandeling en kan u adviseren over de verschillende mogelijkheden in afwerking. In ieder geval weet u zeker dat u bij een renovatie, uitgevoerd door Björn Mallmann, met een gerust hart kunt gaan slapen.

Ook op het gebied van buitengevels / buitenmuren kunnen wij u adviseren over probleemoplossingen, isolatieverbeteringen en afwerkingen. Door gebruik te maken van moderne toepassingen kunnen wij u een vakkundig en hoogwaardig produkt afleveren.

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Bouw- of aannemingsbedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare stukadoor zijn bij Stukadoorsbedrijf Björn Mallmann aan het juiste adres. Door onze compacte organisatie zijn de lijnen kort. Afspraken worden direct gemaakt met de uitvoerende stukadoor. Wij werken zelfstandig en vlot volgens de planning. Bij Björn Mallmann geldt: afspraak is afspraak en daar kunnen particulieren, bouwbedrijven en aannemers op rekenen.